Purificatorul de aer Aether

Despre noi

Despre noi

Ventilatorul 1932 S.A.

VENTILATORUL 1932 S.A. este o companie romaneasca, liderul de piata in productia instalatiilor de filtroventilatie destinate adaposturilor de protectie civila si cel mai important producator roman de ventilatoare industriale customizate.

Traditia de aproape 90 de ani a companiei este marcata de numeroase produse emblematice pentru industria de profil, nascute din pasiunea, creativitatea și responsabilitatea oamenilor nostri.

Ne-am adaptat productia vremurilor si contextului de criza epidemiologica care ne-a schimbat tuturor modul de viata axandu-ne pe cresterea calitatii aerului pe care clientii si partenerii nostri il respira.

Astfel, oferim solutii de ultima generatie, precum noul nostru produs, AETHER IFVent-750, care filtreaza aerul din spatiile interioare pentru a-l mentine sau a-l aduce in parametrii optimi in sustinerea sanatatii celor din jur.

Avand o expertiza vasta in domeniul ventilatiei, oferim solutii adaptate situatiilor cu care se confrunta clientii nostri. Suntem pregatiti pentru a face fata oricarei provocari, fiind convinsi ca nicio provocare nu este prea mare pentru noi.

Impreuna pentru un aer de calitate!

Adaptat dupa o tehnologie militara

Echipamentul multifunctional pentru protectia bacteriologica si virusologica prin filtroventilatie AETHER IFVent-750 are la baza instalatia de filtroventilatie pentru protectia virusologica, bacteriologica si radioactiva IFV2-750.

Design simplu si robust

Avem o traditie de peste 90 de ani in fabricarea de ventilatoare. Stim ce inseamna un design simplu si stim cat este de importanta robustetea aparatelor. De aceea partenerii nostri va pot confirma seriozitatea in fabricatie.